Schaeffler Day

Miercuri, 8 Noiembrie 2017 va avea loc a 4-a editie Schaeffler Day (Tehnica si Inovatie) pentru studentii Universitatii Transilvania, desfasurat la Aula Sergiu Chiriacescu.

Evenimentul va incepe la ora 9:00 cu o prelegere despre trendurile digitalizarii in procesele de productie, direct de la specialistul in domeniu Dr. Kroeckel Johannes, Advanced Data Analytics Digitalization department Schaeffler Germania). Programul va continua cu 3 workshopuri desfasurate in paralel, perfecte pentru studentii care tintesc sa adauge valoare la educatia si CV-ul lor, si se va incheia cu o vizita in fabrica Schaeffler. Inscrieri pe http://www.unitbv.ro/Studenti/SchaefflerDay.aspx

Detalii:

Process control through DMAIC method - Este un training interactiv care isi propune prezentarea unui model de analiza a datelor si abordare a problemelor astfel incat sa putem lua cele mai bune decizii. Training-ul are la baza o aplicatie practica, o catapulta, pe baza careia se vor prezenta notiuni introductive de statistica si interactiunea datelor de intrare (setarea parametrilor) cu rezultatele procesului.

Imagine the digital production line of tomorrow - Este un workshop in care ne propunem definirea conceptului de echipament aliniat la Industry 4.0. In introducere vom fixa cadrul prin prezentarea unei linii de productie din zilele noatre, continuam prin vizualizarea nivelurilor de industriei pana la nivelul actual de Industry 4.0 si vom incheia cu un brainstorming interactiv.

Revolution in a Digital World – From simulation to digitalization in the manufacturing industry
Este un workshop in care se va trata tema: Dezvoltare software de simulare pentru industrie in cadrul Schaeffler Romania.Vom raspunde la intrebarile: ce este digitalizarea? cum revolutioneaza industria ? ce perspective ofera digitalizarea in cadrul dezvoltarii software in ISB ?